Kids aan de Vlieten weer een spetterend succes!

Kids aan de Vlieten weer een spetterend succes!

Zaterdag 20 augustus vond Kids aan de Vlieten plaats. Het was een succesvol spetterend feest op, in en boven de vlieten in het Stadshart van Maassluis.

Meer dan 300 kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 13 jaar hebben verspreid over de dag deelgenomen aan de diverse activiteiten. De vlieten waren gevuld met elektrische- en handpeddelbootjes, waterschoenen, aquarollen, waterballen en suppen.

Avontuurlijk klimmen, klauteren, slingeren en hard hollen over het water, waren enkele mogelijkheden op het enorme waterparcours van de Scouting Karel Doormangroep. De uitdaging was om het hele parcours te volgen en droog aan te komen aan het einde. De kinderen genoten van de verschillende activiteiten en tientallen kinderen gingen zelfs expres en lachend met een plons de vliet in.

Om al deze intensieve activiteiten te kunnen doen heb je natuurlijk voldoende energie nodig, daarvoor was er een fruitkraam met een ruime sortering heerlijk fruit. Er kon gekozen worden voor peren, appels, mandarijnen en bananen

Stichting Maassluis Maritiem wil, namens alle kinderen, de vrijwilligers, partners, buurtbewoners, sponsoren, subsidieverleners en meewerkende bedrijven en ondernemers, bedanken voor deze fantastische dag.

Onze Kids aan de Vlieten partners

Bekijk alle sponsoren