Spetterend speelplezier bij Kids aan de Vlieten

Spetterend speelplezier bij Kids aan de Vlieten

Op 24 augustus is er weer een super leuke dag met allerlei activiteiten op, boven en in de vlieten van het Maassluise Stadshart. Kids aan de Vlieten is spetterend speelplezier voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Vanaf 1 augustus zijn de (gratis) kaartjes hiervoor af te halen bij Ervaar Maassluis, Nieuwstraat 2. 

Het is een evenement dat niet meer is weg te denken in de evenementenkalender van Maassluis. Tot dit jaar werd het georganiseerd onder de vlag van Stichting Maritiem Maassluis, vanaf dit jaar door de Stichting Publieke Evenementen Maassluis (SPEM). 

Het mooie en leuke aan de organisatie van Kids aan de Vlieten is de saamhorigheid en samenwerking met andere Maassluise organisaties, ondernemers en vrijwilligers, die allen belangeloos meedoen. Vanaf het eerste moment is ook de scouting Karel Doormangroep betrokken bij Kids aan de Vlieten. Enthousiaste vrijwilligers hebben de activiteiten van de scouting zelfs zodanig uitgebreid dat het een hele vliet vult.

De Zeekadetten, het bestuur van de Furieade, Hoogheemraadschap Delfland, de brandweer, iedereen is enthousiast en wil meewerken. Daarnaast is er een groep vrijwilligers die het leuk vinden om allerhande klussen op die dag uit te voeren. Al met al zijn er ruim zestig personen die helpen bij Kids aan de Vlieten. 

Hierbij staat voor iedereen plezier en veiligheid voorop.